maandag 9 januari 2012

Mijn onafscheidelijke Nederlandse kleinkinderen in de Zweedse sneeuw

4 opmerkingen:

 1. OHHHHHHHHHH jij bent lekker bezig Josephine, je hebt het scrapmojo weer gevonden, een super gave LO met hele leuke snoetjes van kinderen !!!!

  liefs Ria S. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lootje Josephine, vind zowel de foto als je papier heel mooi gekozen, gave combi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtige lo! Die papierlijn vind ik zo mooi, ik heb een heel pakket ervan gekocht laatst. Overigens stinkt het wel een beetje, door al die glitter denk ik??
  Ik las dat je aan het stempelen voor me bent op aquarelpapier, nou dat vind ik echt super hoor, heb zeker interesse! Wat vind jij leuk in ruil? Ook stempelafdrukjes of heb je liever vintageplaatjes of iets anders?

  groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je commentaar. Naar aanleiding van het stempelkaartje op je blog, begreep ik, dat je liever aquarelpapier had gehad. Dat wist ik dus niet. Vandaar dat ik begonnen was met stempelen. Nu dacht ik dat je er zoveel had, door die andere die je gekregen had, dat je er geen behoefte meer aan zou hebben.Maar ik maak ze met liefde hoor. Dat worden dan grotendeels dezelfde stempels. En even geduld s.v.p. want ook stempelen is erg vermoeiend geworden. Geeft niet, maar daarom ben ik niet meer snel. Als je me in ruil daarvoor een mooi kaartje stuurt, ben ik dik tevreden.
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat. Dank je wel!
Josephine